Cautare

10357 de rezultate pentru "prefix bucuresti" (3.08 secunde)
S-a constituit USL Bucuresti. ... Azi s-a semnat la Hotel Caro din Capitala acordul de constituire a USL Bucuresti. Documentul a fost semnat de Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, de Andrei Chiliman, presedintele PNL Bucuresti si de Cristian Popescu Piedone, presedintele PC Bucuresti.
Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri, se afla de luni la Bucuresti, anuntand din prima zi a vizitei ca Beijingul intentioneaza sa investeasca in Romania "o suma uriasa".
Carrefour, cel mai important lant de hipermarketuri in functie de vanzari, a anuntat pentru 2008 sase noi magazine, la Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, Iasi si la Bucuresti, in cadrul centrului comercial Vitantis.
Cu sanse reale de castigare a licitatiei organizate in luna august au intrat doua asocieri de firme, anume, pe de o parte, Proiect Bucuresti SA, Ecoterra SRL, Metroul SA, Western Outdoor SRL, Alpha Studio, pe de alta parte, Iptana SA, asociata cu WSP Group SRL.
Printre noutatile prezentate anul acesta, Bucharest RUNNING CLUB anunta parteneriatul cu Kvantumsport, distribuitorul local ai marcii Under Amour, care va deveni Partener Tehnic ai Semimaratonului Bucuresti si Maratonului Bucuresti 2019, prezenta Hotelului Intercontinental in calitate de Hotel Oficial al Bucharest 10K&FAMILY RUN, Semimaratonului Bucuresti si Maratonului Bucuresti precum si prezenta sponsorilor nou veniti - Albalact si Greenfield, sponsor Cursa Stafeta in cadrul Semimaratonului Bucuresti.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Folosesc pentru traducerile sonetelor editia William Shakespeare, Sonete si poeme, Bucuresti, Ed. ... 9, Bucuresti, Ed. ... Platon, Banchetul (sau despre dragoste), in volumul Dialoguri, Bucuresti, Editura pentru literatura universala, 1978, traducere de Cezar Papacostea 3. ... Zoe Dumitrescu Busulenga, Universul Sonetelor lui Shakespeare, in volumul Valori si echivalente umaniste, Bucuresti, Ed.
...si trei judecatori Pe 30 ianuarie, procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a judecatoarei Maria Huza, fosta presedinta a Tribunalului Bucuresti si membru al Consiliului Superior al Magistraturii, pentru savarsirea infractiunii de fals in declaratii si instigare la acordarea de credite cu incalcarea legii, precum si a lui Mihai Enachescu, director la Administratia Fondului Imobiliar din Primaria Bucuresti, pentru savarsirea infractiunii de acordare de credite cu incalcarea legii.
Presedintele Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala a PSD Bucuresti, Doru Giugula, a declarat ieri ca presedintele autosuspendat al filialei bucurestene, Dan Ioan Popescu, trebuie sa dea dovada de maturitate politica si sa renunte la aceasta functie. "Atitudinea fostului presedinte fata de organizatia de Bucuresti este daunatoare.
Speriat de ecourile din presa ale refuzului de a face public contractul pentru modernizarea centrului Craiovei ce se va executa cu bani imprumutati de la banca, primarul Solomon a dat ieri publicitatii, in cadrul unei conferinte de presa, o parte din contractul de executie atribuit prin licitatie publica firmei UTI International, cu sediul in Italia, in asociere cu SCT Bucuresti SA si Domarcons SA.
Presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, are de gand sa revina in fruntea organizatiei bucurestene a social-democratilor, lansandu-le astfel un avertisment celor care l-au contestat si i-au cerut demisia din functie si chiar din partid.
BUCURESTI. ... A cunoscut-o la Bucuresti la seratele literare. ... Se luase dupa publicitatea care se facea localitatii Kustenge in presa din Bucuresti: ... De la Bucuresti la Giurgiu Mihai Eminescu a mers cu trenul, apoi a luat vaporul pana la Cernavoda.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
PSD Bucuresti ar putea decide in aceasta saptamana inlocuirea lui Dan Ioan Popescu cu Sorin Oprescu. ... Organizatia partidului din sectorul 1 a votat deja ieri pentru inlaturarea lui Dan Ioan Popescu de la sefia PSD Bucuresti. La ora actuala, PSD Bucuresti este condus interimar de senatorul Sorin Oprescu.
Membrii consortiului care va construi segmentul autostrazii Bucuresti-Ploiesti, respectiv Euroconstruct, UMB Spedition si PA&CO, sunt banditi care vor sa se traga in piept unul pe altul, iar americanii de la Bechtel au un comportament indoielnic, a declarat ieri ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Candidatii la sefia PSD Bucuresti au fost chemati in fata conducerii de partid si mustruluiti pentru declaratiile belicoase.
Ca sa nu-si strice siesta de duminica, pedistii au bagat capul în pamânt si s-au facut ca ploua când a venit vorba sa organizeze plecarea catre Bucuresti.
Ca sa nu-si strice siesta de duminica, pedistii au bagat capul în pamânt si s-au facut ca ploua când a venit vorba sa organizeze plecarea catre Bucuresti.
 În deschiderea întâlnirii Basescu - Putin de ieri, presedintele român i-a multumit liderului de la Kremlin ca a acceptat sa participe la Consiliul NATO - Rusia de la Bucuresti si a remarcat relatiile foarte bune dintre cele doua tari. „Va multumesc ca ati acceptat aceasta vizita la Bucuresti.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, ca va face tandem cu Cristian Diaconescu, candidatul PSD la Primaria Capitalei, el urmand sa candideze la functia de primar al Sectorului 5 si sa fie cap de lista pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti.
google-analytics.com